Hoekkast

Op maat gemaakte hoekkasten zijn ruimtebesparender dan gewone standaard kasten, omdat deze geheel kamerhoog worden gemaakt en men daarnaast geen ruimte verliest door open draaiende deuren. Slaapkamers worden suites, de kasten worden geheel naar uw wens uitgevoerd het garderobe en leggedeelte komen bij dé kasten specialist Van der Burg geheel tot leven. We kunnen de kasten onder andere voorzien van tubes. Tubes zijn buisgrepen die op deurpanelen gemonteerd worden zodat zij nog gemakkelijker geopend kunnen worden. Dit geeft het geheel een luxe uitstraling.

Hoekkast


Schuifdeurkast

Een schuifwand voor woonkamer of kantoor, een op maat gemaakte schuifdeurkast is ruimte besparender dan een gewone standaard kast, onze kasten worden in eigen beheer gemaakt daardoor heeft de u een grote keus in het gebruik van de gewenste materialen zoals lakglas, draadglas, spiegeldeuren, effen kleuren of houtdessins. Boven de schuifdeuren kunnen eventueel spots gemonteerd worden, de keuze is uit een lichtkoof met spots of uitstekende spots die op een bovengeleiding rail geplaatst kunnen worden, hierdoor krijgt u een mooi lichteffect op de schuifdeuren en in de kast praktische verlichting.

Schuifdeurkast


Inloopkast

Of u nu kiest voor een hoekkast, schuifdeurkast of een inloopkast, alles is mogelijk bij dé specialist in schuifdeurkasten Van der Burg wij maken alle indelingen geheel naar uw wens, in onze eigen zagerij word alles op maat gemaakt en na afspraak bij u geïnstalleerd. Houd uw ogen open en ga niet zomaar een kast kopen, bij ons heeft u volop keuze. Wij maken álles op het gebeid van schuif en hoekkasten, bijvoorbeeld een schitterende kast voor de woonkamer aangepast aan uw eigen interieur of ordnerkasten voor kantoor. Uw slaapkamer wordt om in te wonen als u kiest voor een hang-legkast voor in de slaapkamer.

Inloopkast


Wij zijn leverancier van het Noteborn systeem:

www.noteborn.com

Van der Burg: dé specialist in schuifdeurkasten

Zegveldse uitweg 3b
3443 JE Woerden

Bezoek ons

Kom gerust langs in onze stijlvolle showroom.

We stellen het op prijs als u hiervoor een afspraak maakt via ons telefoonnummer wat u aan de linkerkant op deze pagina kunt vinden.
Contactpersoon: André van der Burg